Mládežnické utkání

U13: Famózní generálka na Ondrášovku = domácí triumf!

Týden před největší mládežnickou akcí, která se letos v Šumperku uskuteční, tedy Ondrášovkou Cupem, naznačil výběr do 13 let svou formu. Na domácím turnaji totiž neprohrál jediné utkání a celou akci suverénně vyhrál. Postupně si poradil s Uničovem, Spartou Brno a Opavou. Turnaj vyhrál s plným bodovým ziskem a s parádním skóre 11:1! Trenér Petr Strnad pak do zápasů nasadil hned 33 hráčů! Takže tohle vítězství bylo opravdu kolektivní.

SK Uničov i SFC Opava dorazí znovu za týden, na již zmiňovanou Ondrášovku. Uničov navíc bude jedním ze soupeřů našich kluků v základní skupině. O vítězný vstup do turnaje v poměru 2:0 se postarali svými góly Michal Slezák a Jan Minář. V dalším utkání se šumperští chlapci střetli se Spartou, ale zatímco za týden je čeká ta pražská, tentokrát poměřili síly s brněnskou. Nakonec to byl nejvyrovnanější zápas v turnaji z pohledu šumperského celku.

Utkání nakonec vyhrál šumperský výběr v poměru 2:1. Tentokrát se na vítězství podíleli svými góly Tomáš Stříteský a Radim Vlk. Na závěr turnaje přišlo střetnutí se Slezským FC Opava. Celek, který nahradil v programu blížící se Ondrášovky Cupu SK Kladno, bude ale chtít na tuto návštěvu šumperského Tyršova stadionu co nejrychleji zapomenout. Šumperk totiž opavský celek přehrál jednoznačně 7:0. Hattrickem se blýskl Patrik Přibylka, dvě branky přidal Daniel Smékal a o zbývající dvě se postarali Jakub Pávek a Filip Machů.

Fotografie

Výběr U13 po utkání s Uničovem (turnaj 6. 6. 2020)
Výběr U13 po utkání s Uničovem (turnaj 6. 6. 2020)

 

Výběr U13 po utkání se Spartou Brno (turnaj 6. 6. 2020)
Výběr U13 po utkání se Spartou Brno (turnaj 6. 6. 2020)

 

Výběr U13 po utkání s SFC Opava (turnaj 6. 6. 2020)
Výběr U13 po utkání s SFC Opava (turnaj 6. 6. 2020)