Mládežnické utkání

Skvělý výsledek výběru U8 v Postřelmově!

V sobotu 6. června se v Postřelmově konal turnaj ročníků 2011 a mladších. Akce se zúčastnili i naši kluci kategorie U8, tedy ročník 2012 a mladší. A naše nejmenší naděje přivezli výborný výsledek, když vybojovali v konkurenci starších výběrů skvělé 3. místo! Nejlepším brankářem turnaje byl vyhlášen Ladislav Crhák, nejvíce branek ze všech hráčů nastřílel Lukáš Křesina.

V základní skupině sice náš tým prohrál se Zábřehem po tuhém boji 2:3, následně ale porazil 4:2 domácí Postřelmov a 7:2 také Lesnici. To stačilo na postup do čtvrtfinále z 2. místa ve skupině. Nervydrásající souboj s Libinou pak ve čtvrtfinále dospěl za stavu 3:3 až do penalt. A zde naši benjamínci uspěli poměrem 2:1 a bylo jasné, že si zahrají o medaile. V semifinále bohužel nestačili na Nový Malín, kterému podlehli 1:4. Jak se ale říká, pokud tým vyhraje ve vyřazovacích bojích poslední zápas, může slavit.

Náš celek to zvládl a porazil v boji o bronz Velké Losiny poměrem 4:3.

Sestava týmu: Ondřej Beneš, Ladislav Crhák, Kryštof Hubáček, Lukáš Křesina, Adam Luknár, Gia Hieu Nguyen, Tadeusz Neoral, David Opravil a Jan Urban.

Fotografie z turnaje

Výběr U8 vybojoval v Postřelmově bronz
Výběr U8 vybojoval v Postřelmově v konkurenci starších celků skvělý bronz

 

Lukáš Křesina (vlevo) a Ladislav Crhák
Lukáš Křesina (vlevo) s diplomem a pohárem pro nejlepšího střelce turnaje, Ladislav Crhák se stejnými cenami pro nejlepšího brankáře turnaje

 

Přebírání cen v Postřelmově
Šumperský tým U8 vybojoval na turnaji v Postřelmově proti silnějším týmům 3. místo