Muži B

POSLEDNÍ UTKÁNÍ

PořadíKlubZápVítR+R-ProG+G-RSBody
1191110349242541
2191300673482539
3191100450381239

aKTUÁLNÍ ZPRAVODAJSTVÍ

Fotbalová jízda na Tyršáku, v sobotu Opava B, v neděli Bratrušov

Hned dva zápasy mužských soutěží bude hostit o víkendu hlavní hrací plocha Tyršova stadionu. V sobotu od 16:30 přivítá náš divizní celek velice náročného a ve skvělé formě hrajícího soupeře, rezervu druholigové Opavy. A v neděli dorazí k prestižnímu derby okresního přeboru Bratrušov, který pro změnu vyzve naše béčko. Oba zápasy slibují parádní podívanou. A (přečíst celý článek)


Dva body stačily na posun do čela

Rezervní celek mužů odčinil prohru z Jindřichova a doma vydřel vítězství nad bojovnou Leštinou. Srdnatý soupeř dlouho v utkání vedl, nakonec branka Patrika Přikryla poslala duel do pokutových kopů. V nich, zatímco náš celek byl stoprocentní, soupeř chyboval. Dvoubodový zisk nakonec v kombinaci s ostatními výsledky soutěže stačil na návrat do čela tabulky.


První jarní ztráta se zrodila na půdě Jindřichova

Ačkoliv náš celek vedl v Jindřichově většinu zápasu a měl spoustu šancí jednobrankový náskok navýšit, nakonec prohrál. Nepřesnost v koncovce našich hráčů domácím výrazně pomohla, naopak Jindřichov pak v závěru vytěžil z minima maximum. A na malebném hřišti v podhůří Jeseníků se tak radoval z vítězství a ze skalpu našeho celku. Ten poté navíc přišel (přečíst celý článek)


Boj o titul okresního mistra přituhuje, rezerva udolala Postřelmov

V pořádnou honičku se mění jarní část okresního přeboru OFS Šumperk. O prvním dubnovém víkendu totiž čtyři nejlepší celky dokázaly naplno bodovat a vzkázat tak nejbližším soupeřům, že to s útokem na titul myslí vážně. Největší boj se pak rýsuje mezi naší rezervou a záložním týmem z Mohelnice. Oba celky dělí na čele tabulky dva (přečíst celý článek)


Rezerva drží vedení v přeboru, vyhrála v Úsově

Dva rychlé góly nasměrovaly šumperský mužský rezervní celek za vítězstvím v Úsově. Nakonec sice skončilo utkáním 4:1 z našeho pohledu, o čtyři zásahy se však postarali jen dva hráči. Dvakrát se prosadil Vladimír Dostál, stejnou měrou k zisku tří bodů přispěl Patrik Přikryl. Vstup do jara se tak béčku velmi podařil a mohl by přinést (přečíst celý článek)


Podzim B-týmu: Pomalý rozjezd a poté útok na špici tabulky

Rezervní celek zůstal po uplynulé sezóně i nadále účastníkem okresního přeboru OFS Šumperk. A nutno dodat, že po konsolidaci kádru a stabilnějších výkonech je tým zaslouženě na špici tabulky, těsně druhý za Starým Městem. Na jaře pak bude usilovat o vítězství a případě postup do krajských soutěží. Přínášíme ale ohlédnutí za první polovinou soutěže naší (přečíst celý článek)


Rezerva bude v Moravičanech hájit titul podzimního „mistra“

Na umělce Tyršova stadionu marně 70 minut vymýšlela naše rezerva způsob, jakým otevřít skóre zápasu. V utkání proti béčku Loštic chybělo šumperskému týmu tempo, myšlenka a aktivita. V posledních dvaceti minutách ale konečně našel šumperský tým odvahu tvořit a odměnou byly tři gólové trefy. Týmu poté nahrálo do karet zaváhání Starého Města. Baník prohrál vinou (přečíst celý článek)


Béčko vydolovalo tři body a je první!

Tohle byl opravdu náročný test šumperského rezervního týmu. V domácím prostředí vyzval staroměstský Baník, toho času lídra tabulky. Ten má ve svém středu mnohé velice zkušené hráče, tým je navíc doplněn i o kvalitní mládí. Nicméně první poločas vyzněl jasně v náš prospěch, v tom druhém naopak začal boj o udržení náskoku. A v závěru (přečíst celý článek)