Znak klubu FK Šumperk

Druhý zápas venku v řadě s bodovým ziskem

S naději na bodový zisk se v Krnově proti sobě postavila mužstva, kterým jarní divizní boje zatím moc bodových radostí nepřinesly. Tentokrát se mohly na konci zápasu radovat oba týmy. Byť diváky nejspíš duel nepotěšil tak, jak doufali. Skončil totiž bezbrankovou remízou 0:0. Poprvé po zimní přestávce tak šumperský celek udržel čisté konto. Více může dělba bodů mrzet, upřímně, náš celek, který měl více ze hry. Bohužel ani tentokrát své střelecké trápení neprolomil.

21. 4. 2024
0 - 0
Konečný výsledek

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Den zápasu Počet diváků
21. 4. 2024 15:00 Divize F 2023/2024 22. kolo 226

Delegace rozhodčích

RozhodčíAsistent rozhodčího 1Asistent rozhodčího 2Delegát
PROSKE ZbyněkGODFRYD VojtěchJURAJDA DavidČECHÁK Alois

Již s uzdraveným Martinem Skalským vyrazili naši hráči na derby do Krnova. Středopolař sice začal utkání na lavičce, ale v průběhu druhé půle se na hřiště dostal. Duel proti sobě svedl dva týmy, které jaro zatím nezastihlo v optimálním rozpoložení. Co se týče našeho týmu, dokázal si v předchozích zápasech vytvářet šance, ale neproměnil je. Snad kromě duelu s Hlubinou měl herně navrch. Ani tentokrát to nebylo z tohoto úhlu pohledu špatné, ale koncovka znovu selhala.

Ze šumperských šancí se totiž branka nezrodila. Co je aspoň pozitivní, že tentokrát klub ani neinkasoval a navázal tak na podzimní část sezóny, kdy byl nejlépe bránícím celkem tabulky. S jednobodovým ziskem pak zůstal náš tým na osmém místě tabulky. Pěkným gestem fair-play a kamarádství byly okamžiky těsně před začátkem utkání, kdy se na své straně hřiště sešli Yevhen Ostrovka a Stanislav Lavrovič. Oba dlouholetí spoluhráči z našeho dresu si tentokrát již jako soupeři podali ruce a popřáli vzájemně hodně štěstí.

To tedy nakonec svým způsobem přálo oběma. Duel skončil bez branek remízou 0:0. V dalším utkání opět zamíří naši hráči ven, a to na půdu Polanky nad Odrou. Hrát se bude v neděli 28. 4. od 16:00.

FK KOFOLA KRNOV – FK Šumperk 0:0

Žluté karty: Sabo, Tümmler – Smrž. Rozhodčí: Zbyněk Proske. Diváci: 226.
Krnov: Řeháček – Říha, Šimčík, Igbinoba, Tümmler, Sklenařík (70. Hřivnáč), Váňa (46. Mráz), Swiech, Sabo, Havlíček, Lavrovič (76. Dočkal).
Šumperk: Bílý – Liďák, Ostrovka (87. Slatinský), Smrž, Linet (66. Stašák), Horký, Šidlík (92. Morong), Elšík (66. Skalský), Nízký, Strnad, Antl.