Znak klubu SFC Opava

Dorostenci mají ligovou záchranu ve svých rukou

O víkendu měli volno, zatímco úhlavní soupeř v boji o ligovou příslušnost, HFK Olomouc, poměřil síly se zlínsku rezervou. V domácím prostředí sahali olomoučtí hráči po důležitém bodovém zisku, ale nakonec se soupeřem prohráli 2:4. Co to znamená pro boj o setrvání v lize? HFK má do konce ligového ročníku už jen jedno utkání, ve Znojmě 11. června. Náš celek bude hrát ještě třikrát.

Co si ale budeme říkat. Zápasy doma s pátou Opavou, pak na půdě desátého Slovácka U18 (velmi úspěšného doma) a poté v Brně se Zbrojovkou U18 nejsou nic lehkého. Spoléhat se samozřejmě lze na to, že HFK ve Znojmě nebude plně bodovat, ale optimální je vybojovat si záchranu na vlastní pěst.

Přijďte podpořit chlapce proti Opavě

Již v neděli 11. 6. se uvidí. Olomouc hraje zmiňované utkání ve Znojmě, ale naši chlapci souběžně od 10:30 doma proti Opavě! Duel s dorosteneckým áčkem SFC bude opravdu náročným zápasem, z posledních tří zápasů mají Slezané skóre 14:1! A plný počet bodů. Navíc máme soupeři co oplácet, na podzim jsme v Opavě prohráli vysoko 0:8.

Jakýkoliv bodový zisk by velice pomohl našim klukům v cestě za záchranou soutěže. Nenechme je v tom samotné a pojďme je podpořit. Divizní mužstvo mužů už bude mít odehráno, tak si prodlužme sezónu! Hrát se bude na zadní travnaté ploše Tyršova stadionu, a to tedy v neděli 11. června od 10:30!