Znak klubu FC Viktorie Přerov

Muži přivítají Přerov, za každý gól pošle tým peníze na dobrou věc

V neděli 28. května odehrají divizní muži předposlední domácí zápas sezóny 2022/2023. Na Tyršově stadionu přivítají hráče 1. FC Přerov, který se na jaře zatím výrazně trápí a propadl se na předposlední místo v tabulce. I tak ale nečeká na naše kluky lehký zápas. Motivace uspět v zápase je navíc podnícena i tím, že se kabina zapojí do charitativní akce „Každý gól se počítá“. V něm se zavázali naši hráči za každou vstřelenou brankou poslat 500 Kč na dobrou věc. Duel má výkop v 17:00, přijďte fandit.

Po šesti zápasech bez porážky narazil náš tým v minulém kole na lídra ze Slavičína. Ve víceméně vyrovnaném zápase udeřili domácí gólem v 87. minutě. Na tuto trefu náš celek již odpověď nenašel. I tak může dohrávat sezónu v relativní pohodě. A hlavně fotbal v jeho podání baví. Nejinak tomu bude i v domácím utkání proti Přerovu, které uzavře povedený květen.

V rámci tohoto utkání s týmem 1. FC Přerov se náš celek zapojí také do charitativní akce „Každý gól se počítá“. Podstatou je závazek týmu, že za každý vstřelený gól přispěje částkou 500 Kč ve prospěch šestiletého děvčátka Lexinky, která trpí vzácným onemocněním. Ambasadorem této akce je pak český fotbalový reprezentant Mojmír Chytil. V podstatě se ale můžete zapojit i vy ostatní. Stačí k utkání přistoupit stejným způsobem a také se připojit k akci. I vy pak můžete poslat za každou vstřelenou branku vypsanou částku na účet, který naleznete v přiložených materiálech.

Duel proti 1. FC Přerov začne na Tyršově stadionu v neděli 28. května v 17:00. Srdečně vás všechny zveme nejen na fotbal, ale i lahodné pochoutky z grilu.

Přílohy k akci Každý gól se počítá

Každý gól se počítá - Víkend plný branek

Každý gól se počítá
Každý gól se počítá