Znak klubu SK Baťov 1930

Divizní soutěž pokračuje, Šumperk míří do Otrokovic

Další utkání divizního ročníku 2022/2023 je před námi. V týdnu se uskutečnila dohrávka mezi rezervou Zbrojovky a Slavičínem, kdy hosté vyhráli 3:2 a posunuli se na první místo tabulky. Na čtvrté pozici se pak nachází celek SK BAŤOV 1930, nováček soutěže, který bude dalším soupeřem našeho týmu. Na půdu někdejšího účastníka nejvyšší soutěže zamíří Šumperk poprvé v historii. A soupeři má co oplácet. Na podzim totiž prohrál 0:2.

extrémně náročný los před námi

V nejbližších týdnech čeká na šumperské hráče velice náročný los. Po utkání na půdě čtvrtého Slavičína doma přivítáme páté Nové Sady, načež v dalším venkovním zápase se představíme na hřišti lídra ze Slavičína. I z tohoto pohledu je pak velmi důležité, že v posledním kole náš celek urval tři body se Všechovicemi. A že drží bilanci čtyř zápasů bez porážky v řadě.

Natáhnout tuto linii bude ale velice náročné. Byť Baťov v poslední době střídá vítězství s porážkami. V domácím prostředí je však otrokovický nováček divize velice silný, i díky bouřlivým fanouškům. Z horké půdy Baťova se tak body jen tak nevozí. Na druhou stranu svěřenci dvojice Tököly – Merta na jaře prohráli venku pouze jedinkrát, a to ve Šternberku. V derby však nebyli horším týmem, spíš doplatili na koncovku.

Favoritem utkání ale budou Baťovští. S tím může Šumperk do utkání vstoupit a bodový zisk by byl velice cenným. Se složenými zbraněmi však náš tým do Zlínského kraje určitě nepojede. Pozitivní je i zlepší zdravotního stavu Miloše Šidlíka, který už zasáhl do utkání proti Všechovicím. Právě ze zápasu proti Tatranu si naopak musí vzít hráči ponaučení, druhý poločas byl značně nepovedený. A tak dlouhý herní výpadek by se v utkání v Otrokovicích určitě nevyplatil.

0 - 3
Konečný výsledek

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Den zápasu Počet diváků
7. 5. 2023 16:30 Divize E 2022/2023 21. kolo 120