Výběr 2012 na turnaji v Markvartovicích (3. 9. 2022)

Starší přípravka dovezla z turnaje v Markvartovicích čtvrté místo

Malá obec Markvartovice nedaleko Opavy se stala 3. září fotbalovou vesničkou. Na zdejším trávníku se odehrál turnaj starších přípravek Canis Cup pořádaný akademií ostravského Baníku. Do Slezska se sjelo sedm silných týmů z celé ČR. A šumperští kluci se na něm rozhodně neztratili. V nabité konkurenci vybojovali čtvrté místo.

Turnaj se odehrál systémem každý s každým, na všechny týmy tak čekala pořádná porce zápasů a fotbalové zábavy. Z vítězství v turnaji se radoval Hodonín, který ani jednou neprohrál a o body ho připravily pouze výběry Znojma a Valašského Meziříčí. Právě Valaši pak skončili o skóre druzí, třetí místo vybojoval Hlučín.

Náš celek vybojoval čtvrté místo, když turnaj zakončil s vyrovnanou bilancí tří výher (Znojmo 7:2, Třinec 4:0 a Cheb 4:3) a tří proher (Hodonín 6:7, Hlučín 2:7 a ValMez 3:5). Další velká akce čeká na náš celek této věkové kategorie v úterý 13. září, kdy se v Rýmařově představí na turnaji I. předkola Planeo Cupu 2022/23.

Sestava týmu

Szalay, Wonke – Crhák (6 gólů), Dařílek (5), Hubáček (2), Mareček (4), Matějček (1), Nguyen (3), Smékal (1), Strnad (4).