Znak klubu FC Dubicko

Rezerva znovu vyhrála, tentokrát v Dubicku 5:1

Po neúspěšném vstupu do sezóny se rezervní tým mužů začíná prosazovat. Na vítězství s Úsovem navázali naši mladíci v Dubicku. Na půdě soupeře uspěli vysoko 5:1, když již v poločase drželi třígólový náskok. O pět šumperských zásahů se podělil stejný počet hráčů, přičemž nejstaršímu z nich, Slávku Vepřkovi, je teprve 17 let. Mladíci se tak posunuli v tabulce okresního přeboru na čtvrté místo. Z programu třetího kola však zbývá dohrát jeden duel, zatím stoprocentní Leština se představí během týdne na půdě rapotínské rezervy. V řádném termínu se utkání kvůli počasí neodehrálo.

21. 8. 2022
1 - 5
Konečný výsledek

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Den zápasu Počet diváků
21. 8. 2022 16:30 Okresní přebor 2022/2023 3. kolo 100

Rezervní celek se po vítězství doma s Úsovem vydal k mírně obměněné sestavě na půdu Dubicka. I tak ale v kádru převládali hráči teenagerského věku, navíc ještě kategorie U16. Pro brankáře Daniela Frola a trojici z pole Tomáše Luběnu, Slávka Vepřka a Lukáše Uhera šlo o debut v seniorské kategorii. A nutno dodat, že vydařený.

Náš rezervní celek se do vedení dostal velice záhy, ve 14. minutě se gólově prosadil Patrik Lepka. Během následujících minut pak bleskově přidali gól debutanti Slávek Vepřek a Tomáš Luběna. Za stavu 3:0 pak také oba týmy odcházely do šatny. Druhý poločas přinesl gólově vyrovnanější podívanou. Stovku domácích příznivců nejprve potěšila branka z kopačky Davida Richtera. Gól devětadvacetileté loňské posily z Krchleb ale Dubicku na zvrat v zápase nestačil. Naopak ještě do konce utkání se dvakrát prosadil náš výběr. Nejprve vrátil čtyřgólový náskok na naši stranu Lukáš Lozyňskyj, konečný výsledek 5:1 stanovil svým gólem v samotném závěru Ondřej Jiroš.

FC DUBICKO – FK Šumperk B 1:5 (0:3)

Góly: 63. Richter – 14. Lepka, 20. Vepřek, 26. Luběna, 71. Lozyňskyj, 88. Jiroš. Žluté karty: Pur – Frolo. Rozhodčí: Jan Majstršin. Diváci: 100.
FC Dubicko: Krňávek – Horák, P. Pobucký, Plhák, Pospíšil, Šťastný, Koubek, D. Pobucký, D. Richter, Panák, Šín. Střídající: Šlégr, Žižka, Linhart, J. Richter, Pur, Berka. Trenér: M. Volf.
Šumperk B: Frolo – Jiroš, Planý, Koryčan, Horáček, Slezák, Lašák, Lepka, Kočí, Halama, Šincl. Střídající: Novák, Luběna, Uher, Vepřek, Lozyňskyj. Trenér: P. Jakoubek.

Šumperk B

1FROLO Daniel Brankář
8JIROŠ Ondřej Záložník
10PLANÝ Sebastian Hráč v poli
12KORYČAN Richard Hráč v poli
17HORÁČEK David Hráč v poli
13SLEZÁK Michal Hráč v poli
3LAŠÁK Marek Obránce
7LEPKA Patrik Záložník
9KOČÍ Matěj Hráč v poli
4HALAMA Jiří Obránce
14ŠINCL Martin Hráč v poli
5NOVÁK David Záložník
15LUBĚNA Tomáš Záložník
16UHER Lukáš Hráč v poli
2VEPŘEK Slávek Hráč v poli
6LOZYŇSKYJ Lukáš Záložník