Srdcovka 2020

Informace o vstupném na sezónu 2021/2022

Fotbalová sezóna 2021/2022 se rozjela na plné obrátky a náš „A“ tým má za sebou již dvě soutěžní utkání, s poměrně diametrálně odlišnými výsledky. Oba se však odehrály na půdě soupeře. Protože však první domácí soutěžní duel je za dveřmi, a to značně prestižní, ja opravdu na čase oznámit vstupné na sezónu 2021/2022. Věříme, že následující informace udělají radost našim Srdcovkářům, neodradí však ani ty ostatní. Zatímco jednorázové vstupné na domácí duely se zvýší o opravdu symbolických 10 korun, tak ceny Srdcovek zůstávají stejné. A ty loňské navíc nadále v platnosti.

Srdcovka

Je to tak. Všichni majitelé Srdcovek ze sezóny 2020/2021, tedy z té nedohrané, nemusí jakkoliv řešit ceny vstupného na novou sezónu. S ohledem na významné zkrácení sezóny jsme se rozhodli těmto našim srdcařům udělat radost. Již středeční pohárové utkání proti Třinci tak bude zahrnuto do platnosti vstupenky a majitelé Srdcovek tak budou mít vstup zdarma.

Co se týče cen Srdcovek na sezónu 2021/2022 pro nové zájemce o tuto věrnostní a celoroční kartu, tak ty se nemění. Zůstáváme na částce 1000 Kč.

JEDNORÁZOVÉ VSTUPNÉ

K mírné a opravdu k nijak drastické úpravě vstupného dochází v případě jednorázových vstupenek na domácí zápasy FK Šumperk. Na pohárový duel proti druholigovému FK Fotbal Třinec bude vstupenka v prodeji za 50 Kč, vstupenky na domácí divizní duely v sezóně 2021/2022 vyjdou fanoušky na 40 Kč. Ženy i děti mají i nadále vstupné zdarma.

OPATŘENÍ NA STADIONU

Během celé sezóny budou na všechna domácí utkání platit opatření vycházející z aktuálních nařízení Vlády ČR a Ministerstva zdravotnictví ČR.