Článek: Sigma Olomouc

Čtvrtá výhra v přípravě, tentokrát muži přehráli dorost Sigmy

S výběrem do 18 let olomoucké Sigmy odehráli svěřenci dua Opravil a Křepelka čtvrté přípravné utkání na podzimní část sezónu 2021/2022. A opět šumperský „A“ tým nezaváhal, s mladíky ze Sigmy prokázal větší vyspělost. Zatímco hosté byli velmi běhaví, tak domácí tým naopak hrál častěji na míči. Nakonec se gólově výrazněji prosadil až ve druhé půli. Hattrickem se blýskl Stanislav Lavrovič.

19. 6. 2021
6 - 0
Konečný výsledek

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
19. 6. 2021 10:00 Přípravná utkání 2021/2022

Čtvrté přípravné utkání na podzimní část sezóny 2021/2022 odehráli šumperští muži doma proti osmnáctce olomoucké Sigmy. A znovu navázali na výsledky z předchozích zápasů, tentokrát vyhráli 6:0. Hattrickem se blýskl Stanislav Lavrovič. Další dvě branky přidal Navrátil, jednu Strnad. V brance se domácím fanouškům představil osmnáctiletý brankář Vojtěch Pitroň z Prostějova. O jeho případném příchodu se jedná s kmenovým klubem.

Domácí proti běhavému soupeři olomouckých mladíků byli více času na balonu a již po poločasu vedli 2:0. Ve druhém svou herní převahu pečetili dalšími čtyřmi góly. Nicméně i přes vysoké vítězství Zdeněk Opravil, trenér týmu, tuší, že je pořád na čem pracovat. Kluci z Olomouce byli hodně běhaví, ale my jsme hráli více na balónu, bohužel ze začátku nám chyběla finální fáze. Po přestávce už tam byla z naší strany řada šancí a dobrých akcí po křídlech, dokázali jsme se střelecky prosadit, ale jak už jsem několikrát uváděl, stále se bavíme o přípravě a pořád je na čem pracovat,“ prozradil šumperský trenér v rozhovoru pro Šumperský deník.

Statistiky utkání

FK Šumperk – SK Sigma Olomouc U18 6:0 (2:0)
Góly: Lavrovič 3, Navrátil, Strnad
Sestava FK Šumperk: Pitroň – Jurásek, Antl, Liďák, Nízký – Lavrovič, Strnad, Dostál – Žák, Podhorný, Malacka. Střídali: Barčík, Bouchal, Linet, Musílek, Navrátil, Ostrovka. Trenéři: Zdeněk Opravil a Roman Křepelka.