Klub FK Šumperk

OP papírna Cup zná svůj termín i první účastníky

Tak snad! Několikrát odkládaný první ročník mládežnického turnaje OP papírna Cup, který bude odehrán pod záštitou hlavního partnera našich mládežnických týmů, by se měl odehrát 28. září 2021. Určen je pro kategorie přípravek U11 a U9. Znovu byl pak zahájen proces přihlašování týmů do turnaje a již v tuto chvíli jsou první dva kluby potvrzeny. Kromě pořadatelského našeho oddílu se v kategoriích U11 i U9 představí také výběry FC Tempo Praha a SK Dynamo České Budějovice. Na potvrzení účasti od dalších oslovených klubů čekáme. Postupně budeme zároveň odhalovat informace k organizaci turnaje. Věříme, že tentokrát již se turnaj v plánovaném termínu odehraje a bude řádnou oslavou návratu dětí k pohybu a sportu. Více informací o turnaji naleznete v sekci OP papírna Cup 2021 v menu Turnaje.

Snahou všech pořadatelů je založit úspěšnou tradici kvalitně obsazených turnajů kategorie přípravek. I ty nejmenší hráči, a možná právě oni, o to více prožívají turnajové boje. A je pro ně na začátku jejich kariéry zážitkem nastoupit proti klukům a děvčatům ze slavných týmů. I proto usilujeme o co nejhodnotnější obsazení turnaje.

Dalším záměrem je postavit turnaj na dobročinném a charitativním duchu, i proto jej pořádáme ve spolupráci s organizací Děti dětem.