Klub FK Šumperk

Oznámení klubu k opatřením proti šíření nemoci COVID-19

Vážení fanoušci, přátelé, rodiče, partneři klubu. S ohledem na aktuální situaci v našem městě, zvláště pak s nařízenou karanténou u partnerské Základní školy Sluneční, jsme nuceni přijmout zároveň opatření ohledně činnosti našeho klubu.

Moc si vážíme spolupráce s partnerskou Základní školou Sluneční. Chtěli bychom v prvé řadě vyjádřit plnou podporu a popřát co nejvíce sil v této těžké situaci všem učitelům, žákům i jejich rodičům. Pevně věříme, že se brzy vrátí život na škole, a nejen tam, do normálních kolejí.

Zároveň bychom chtěli oznámit, že plánovaný OP papírna Cup, který se měl uskutečnit dne 28. 9. 2020, se s definitivní platností odkládá na jaro 2021. Všechny účastníky turnaje budeme v nejbližších hodinách kontaktovat s bližšími informacemi, včetně navrhovaného nového termínu konání. Stejně tak dochází k nezbytně nutným omezením tréninkových jednotek i plánovaných zápasů, s ohledem na zdraví hráčů i minimalizování rizika šíření nákazy. V tuto chvíli je jisté, že se neodehrají oba zápasy mladších přípravek našeho klubu. Odkládá se tak utkání výběru FK Šumperk U9, které se mělo odehrát 20. 9. od 9:00 na půdě FK Mohelnice, a stejně tak utkání výběru FK Šumperk U8, které se mělo odehrát 19. 9. od 10:00 na půdě FK Bohdíkov. V případě dalších odložených zápasů vás budeme neprodleně informovat.

I nadále operativně řešíme situaci u dalších našich výběrů. V případě jakýchkoliv dalších změn a opatřeních vás budeme neprodleně informovat. Zároveň bychom chtěli všechny požádat o dodržování základních preventivních opatření a vzájemnou ohleduplnost. Děkujeme za pochopení.