Klub FK Šumperk

Ukažte, že šumperský fotbal je pro vás SRDCOVKA!

Po dlouhé pauze se fotbalový život dostává pomalu do normálu. Nemá smysl si nic nalhávat, minulé týdny a měsíce nás postavily do nových situací, naučily nás spoustu věcí. Znovu se však ukázalo, jak silní lidé žijí v našem nádherném městě a regionu. Věříme, že jsme z nejhoršího venku a že brzo se snad vše vrátí do onoho někdy nenáviděného všedního stereotypu. Opět jsme si ale uvědomili, že jsou hodnoty, které je potřeba hájit a udržovat. Tohle město, celý blízký region, ale samozřejmě i lidé, kteří zde žijí, to je prostě srdcová záležitost. SRDCOVKA! A právě tohle uvědomění stálo na začátku konceptu, který vám nyní chceme se vší skromností představit a nabídnout. A jak se budete moci v následujících řádcích dočíst, tato SRDCOVKA, ta není jen o fotbale.

Víc než „permice“

Hned úvodem je potřeba říci, že nepřicházíme s nabídkou permanentní vstupenky. To je spíše synonymum prostého celoročního předplacení si vstupu na zápasy. Což není cesta, kterou se chceme ubírat. Našim cílem je nabídnout fanouškům více, možnost investovat prostředky do toho, co mají rádi, do jejich srdeční záležitosti – do SRDCOVKY! A z čeho budou cítit, že to má smysl.

SRDCOVKA je řekněme klubová karta, kterou si může pořídit každý z našich fanoušků. Jako bonus k ní pak v letošní sezóně obdrží suvenýr v podobě kšiltovky. Navíc si zajistí po celou sezónu i aktuální vydání Fotbalových novin, našeho zápasového zpravodaje. Ten získal nový kabát i koncept, jeho formát se zvýšil na A4 a rozsah na 8 stran. Jeho náklad se bude během sezóny přizpůsobovat zájmu fanoušků.

Nastavením ceny SRDCOVKY získává nový majitel možnost podpořit finančními prostředky klub a jeho dlouhodobé strategie. A to především směrem k mládežnickým kategoriím. Právě financování mládeže a jejího rozvoje je značně složité a nemá smysl si nic nalhávat, i finančně nákladné. Ale nejde jen o sport. Chceme vychovávat vzdělané a uvědomělé, avšak ambiciózní a úspěšné lidi. A to úspěšné nejen na sportovním poli. Jsme si také vědomi své společenské odpovědnosti, kterou k našemu regionu i k městu Šumperk máme.

V tom všem nám můžete být partnery. Je na vás, jestli do toho půjdete s námi. A právě tahle vzájemná náklonnost stála u zrodu konceptu, jehož výsledkem je naše SRDCOVKA. A může být i vaše. Celá strategie se do budoucna bude i nadále vyvíjet. A nebojte se, budeme vám naše plány a vize pravidelně představovat a popisovat.

INFORMACE O SRDCOVCE

Cena: 990 Kč
Výhody: vstup na všechna domácí utkání klubu v sezóně 2020/2021 zdarma, Fotbalové noviny (program ke každému utkání v ceně 15 Kč) zdarma, klubová kšiltovka zdarma

Srdcovka 2020