FK Šumperk - FC SO Bruntál (5. 3. 2022, příprava)

Přípravné derby jsme vyhráli poměrem 6:3

První přípravné utkání na jaro 2023 přinesl šumperskému týmu úspěch. Poté, co se nepodařilo odehrát duel s Bruntálem, se díky rychlé domluvě s Rapotínem podařilo sehnat alternativu. A za to patří nedalekému klubu velké díky. Ve středu 25. ledna pak na šumperské umělce proti sobě stanuly celky, které po podzimu figurují na místech, kde by určitě nechtěly působit i nadále. Výsledkově duel vyhrál náš celek poměrem 6:3. Bližší informace o utkání připravujeme. Rapotínským hráčům přejeme hodně štěstí do jarní části krajského přeboru.

25. 1. 2023
6 - 3
Konečný výsledek

Podrobnosti

Datum Čas
25. 1. 2023 17:30

Trenérské duo Tököly – Merta protočilo v zápase velké množství hráčů, kteří pak měli vesměs celý zápas herní převahu. „Jsem rád, že jsme si zahráli, že jsme prostřídali kluky na hřišti a že se nám nikdo nezranil. V utkání jsme měli převahu, dva góly ze tří jsme dostali po velkých chybách ve středu hřiště. To by se stával nemělo, ale jsme na začátku přípravy. Pojali jsme to jako tréninkový zápas, hráči do něj šli z plné zátěže. A bylo vidět, že jsou unavení. Nějaké závěry ale v tuto chvíli určitě dělat nejde, ani řešit jednotlivé hráče. O víkendu nás čeká další soupeř, divizní Břidličná,“ zhodnotil trenér Pavel Tököly vítězné utkání.

Divizní celek zahájí jarní část soutěže 19. března na půdě Kozlovic, nicméně jednotlivé kluby mají termín pro definitivní nahlášení termínů zápasů jarní části 31. ledna 2023. Následně přineseme již finální podobu jarní části divizní soutěže.