Znak klubu TJ Kovohutě Břidličná

MOL Cup je tu, předkolo odehrajeme na půdě Břidličné

Konec přípravy, byť v jistém slova smyslu ta na divizní boje bude pokračovat i v Břidličné. Právě tam odehraje šumperský celek předkolo MOL Cupu, a to v sobotu 30. července od 17:00. Svěřenci trenérů Opravila s Křepelkou budou  chtít navázat na minulou sezónu. Tehdy předkolo zvládli, vyhráli v Bruntálu a zajistili si tak domácí prestižní duel s Třincem. Letos je již rozhodnuto, s kým případně vítěz duelu z Břidličné bude v 1. kole hrát. A to s vítězem souboje mezi Bruntálem a Uničovem.

Břidličná vstupuje do sezóny jako nováček divizní skupiny F a také se tedy v létě vrhl na posilování. Mezi jmény, které se ohledně týmu skloňovaly, nechybí například zkušený zadák Jakub Můčka. Zkušený stoper strávil sedm let v Uničově. A v závěsu jsou další zajímavé posily, například střelec Jan Šmirják. Na střídačku pak nastoupil Jaromír Lukášek. Ten koučoval v minulosti i HFK.

Právě olomoucký celek byl jedním ze soupeřů Břidličné v přípravě. A nováček divize Hanáky porazil 5:2. Pět branek nasypali hráči Břidličné i Jeseníku, takže ofenzivní síla celku je opravdu veliká. A na náš celek nečeká na trávníku hřiště na břehu Břidličného rybníku tedy vůbec lehká práce. Ba naopak. Aktuální vývoj zápasu vám přiblížíme živě na našem twitteru, na účtu @fksumperk. Bližší informace o našem účtu na twitteru naleznete zde.