Ladislav Kovařík

Talentovaný LADISLAV KOVAŘÍK trénuje s „A“ týmem Baníku

Šumperský odchovanec Ladislav Kovařík se zapojil opět do klubové přípravy. Ba co víc, ve svých sedmnácti letech dostal šanci pobírat tréninkové týmy v „A“ týmu ostravského Baníku. Informoval o tom oficiální twitter klubu. Kovařík opustil FK Šumperk v srpnu 2018, po dvou letech se stal jedním z největších talentů v akademii ostravského klubu. Po svém boku má jako tréninkového kolegu tedy i zkušeného Jana Laštůvku, který v kariéře nakoukl do reprezentace i anglické Premier League. Tituly oslavil jak v české lize v dresu Baníku, tak i na Ukrajině jako brankář Doněcku.

Kovařík prošel úspěšným projektem „chytejlepe.cz“, kde se o mladé brankáře stará i někdejší šumperský gólman Radim Netopil. Nynější člen dorostu Baníku není jediným příslibem, který pod Netopilem pobíral tréninkové dávky a sbíral zkušenosti. Dalšími jsou Jílovec či Berka.

O Kovaříka však je urputný zájem již nyní. Spekuluje se hlavně o plzeňské Viktorii. Nicméně budoucnost hráče je nyní vázána k úspěšné akademii ostravského Baníku.

 

Foto: twitter FC Baník Ostrava

Start a Conversation

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *