FK Šumperk B vs. TJ Jindřichov

3 - 2
Konečný výsledek

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna Den zápasu Počet diváků
13. 9. 2023 17:00 Okresní přebor 2023/2024 4. kolo 58

Reportáž

Rezerva si doma v rámci tzv. anglického týdne dohrála na Tyršově stadionu odložené utkání 4. kola. Soupeřem jim byla Tělovýchovná jednota Jindřichov. A duel nabídl až do svého závěru dramatickou podívanou, která nakonec vyzněla lépe pro náš celek. Ten si tak připsal třetí vítězství v rozehraném ročníku soutěže.

Do branky se postavil Jakub Žanda a paradoxně středeční termín umožnil poskládat i početnou sestavu hráčů do pole, celkem 17. První poločas pak přinesl vedení našeho týmu v poměru 2:0, když se již v páté minutě prosadil Libor Vicenec a ve 34. minutě přidal další trefu Matěj Churavý. Nadějné vedení ale nevydrželo a rezervní tým si cestu za třemi body výrazně zkomplikoval. Chvíli po změně stran totiž snížil Pavel Špatina a v 63. minutě zařídil vyrovnání Martin Navrátil. Nakonec ale zůstaly tři body doma. Rozhodující moment přišel v 75. minutě, kdy se k zahrávání pokutového kopu postavil Tomáš Valenta. A přesnou trefou rozhodl zápas v náš prospěch.

Po úspěšné dohrávce jsme se v tabulce soutěže posunuli na sedmé místo v tabulce. Další utkání odehrajeme v neděli od 10:00 na půdě Bratrušova.

Předchozí zápasy

DatumDomácíVýsledkyHostéČas