Do divizních bojů vstoupíme doma proti Vsetínu

Je známo rozlosování podzimní části divizní soutěže, skupiny E. Naši fotbalisté začnou mistrovské boje v divizní soutěži domácím utkáním proti FC Vsetín. Duel má výkop plánovaný na 9. srpna od 17:00. Hned tři z prvních čtyřech zápasů sezóny pak odehrají naši kluci doma, po druhém kole v Nových Sadech přivítají dva soupeře v řadě na Tyršově stadionu. Nejprve to budou fotbalisté Hranic, následně pak Všechovice. Podzimní část sezóny zakončí naši hráči na půdě Brumova první listopadový den.

S ohledem na postupy a sestupy v jiných soutěžích se pak jemně mění i složení naší divizní skupiny. V nové sezóně se nebudeme střetávat s výběrem Hodonína. Naopak si oproti minulé sezóně zahrajeme proti Valašskému Meziříčí.

Tyto změny má na svědomí klub z Vítkovic, který odmítl účast v MSFL a nasazen tak je do divizní skupiny F. Právě z ní k nám zamířil zmiňovaný celek z Valašska a Hodonín pak nahradil v divizní skupině D jihlavské „béčko“, které se posunulo do MSFL. Systém soutěže se nemění. Čtrnáct týmů se střetne stylem doma a venku, každý celek tak odehraje 26 utkání.

Rozlosování podzimní části Divize E