U19: Dorostenci absolvovali turnaj v Postřelmově

Náročný program měli o víkendu hráči dorostenecké kategorie do 19 let. V Postřelmově totiž absolvovali zajímavé turnajové klání, kterého se zúčastnily ještě tři mužské týmy. Celý podnik se odehrál během jediného dne formou pavouku. Kromě našeho výběru a domácího celku se na turnaji ještě prezentovaly mužské týmy Žichlínku a Tatenic. Los pak za soupeře našim dorostencům určil v semifinálovém zápase výběr TJ Sokol Tatenice, zatímco na domácí připadl Žichlínek.

TJ Sokol Tatenice je účastníkem Ondrášovka 1. A třídy Pardubického kraje. V nedohrané sezóně 2019/2020 pak obsadil ve čtrnáctičlenné tabulce dvanácté místo. Napínavý souboj v semifinále turnaje nakonec skončil těsným vítězstvím soupeře v poměru 3:2. Naši dorostenci tak zamířili do utkání o 3. místo. Tatenice se na dosluhujícím hřišti v Postřelmově, kde se již brzo fotbalisté přestěhují na nový a krásný stadionek, mohly těšit na finálový zápas.

Do něho se nakonec kvalifikovali i domácí hráči, kteří v druhém semifinále uspěli proti Žichlínku. Nicméně Postřelmov se také na postup poměrně nadřel, vítězství 2:1 ale nakonec stačilo.

Souboj o třetí místo opět vyzněl pro našeho soupeře z řad seniorské kategorie. A také tentokrát šlo o velmi těsnou záležitost, když celek z Pardubického kraje vyhrál o gól poměrem 2:1. Dorostenecký výběr U19 tak sice skončil v turnaji poslední, ale připsal si další zajímavou konfrontaci se seniorským fotbalem. Ve finále pak již úřadoval hostitelský celek. Postřelmov přehrál TJ Sokol Tatenice hladce 4:1 a vyhrál tak v domácím turnaji.