Logo FK Šumperk

Změny v přehledu účastníků Ondrášovka Cupu 2020

Největší mládežnická akce roku – Ondrášovka Cup – se blíží, o víkendu 13. a 14. června proběhne v Šumperku finálový turnaj kategorie U13. Bohužel i vinou zásahu vyšší moci se nejprve turnaj odložil, teď dochází také ke změnám ve složení účastníků turnaje. Nicméně ve skupině, do které byl nalosován náš výběr FK Šumperk, zůstává přehled soupeřů beze změny. Stejně tak je na tom i skupina D. Dvě změny ale přináší skupina B, plné čtyři pak skupina C. Do Šumperku nedorazí původní účastníci skupiny B Dynamo České Budějovice a Viktoria Plzeň, které nahradí týmy Vysokého Mýta a Vysočiny Jihlavy.

Hned čtyři celky z původního rozlosování skupiny C také odřekly svou účast. Mimo jiné jde i o pražskou Slávii. Nedorazí ani Příbram, Karviná a Kladno. Tyto kluby pak nahradí Mladá Boleslav, Trutnov, Znojmo a Opava.

Ondrášovka Cup: složení skupin

Skupina A

AC Sparta Praha, SK Uničov, CU Bohemians Praha, FK ŠUMPERK, FK Meteor Praha VIII a FK Ústí nad Labem

Skupina B

SK Vysoké Mýto (místo Českých Budějovic), FC Slovácko, Vysočina Jihlava (místo Viktorie Plzeň), SK Sigma Olomouc MŽ, FC Táborsko a Football club Zlín

Skupina C

FC Hradec Králové, FC Zbrojovka Brno, FK Mladá Boleslav (místo 1. FK Příbram), MFK Trutnov (místo MFK Karviná), 1. SC Znojmo (místo SK Slavia Praha) a SFC Opava (místo SK Kladno)

Skupina D

FK Dukla Praha, FC Baník Ostrava, FK Pardubice, FK Fotbal Třinec, Junior Chomutov a FK Teplice

Celý turnaj se odehraje nejprve v základních skupinách, kde se jednotlivé týmy utkají mezi sebou každý s každým. Nejlepší dva týmy z každé skupiny postoupí do finálové Zlaté skupiny, ve které se celky utkají o celkové vítězství v turnaji. Týmy na 3. a 4. místě skupin postoupí do Stříbrné skupiny, týmy na 5. a 6. místě pak do Bronzové skupiny.

Kompletní informace o turnaji naleznete zde. Oficiální web turnaje naleznete zde.